top of page
Collecting Pollen from Flower

Bloemen pluktuin

Op de Pallande telen wij ecologische bloemen, dus onbespoten, omdat wij dat gewoon heel logisch vinden. Jij blij met je bloemen en de bijen, insecten, bodemleven ook, win-win!

We hebben een bloementuin van 150 vierkante meter met 40 soorten die je vaak niet bij de bloemist en de veiling vindt. Je mag bij ons zelf plukken en ondertussen genieten van de rest van de tuinderij in volle bloei. 

Hoe werkt het? 

We helpen je de eerste keer graag op weg en geven je tips over samenstelling van een boeket, zodat jij de mooiste bos zelf kan plukken. Knipschaartjes en papier regelen wij, zodat jouw bloemetjes veilig thuis aankomen. Dit is ons eerste jaar vandaar dat het seizoen kort is maar ook de prijzen laag, omdat wij ook nog leren. 

 

Je kunt kiezen voor een aantal opties: eenmalig plukken, een strippenkaart of een seizoensabonnement. Deze kunnen we ook voor je inpakken als je deze kado wilt geven.

Zodra de pluktuin geopend is kun ook eens een kijkje komen kijken en ter plekke je bloemetje plukken en contant, per pin, of met een QR code betalen. Wil je liever dat wij een bloemetje voor je samenstellen (en eventueel bezorgen) dat is ook mogelijk tegen een meerprijs en zullen wij hieronder toevoegen zodra de pluktuin opengaat. 

Meerdere opties

Openingstijden pluktuin

De bloementuin is in de zomermaanden op woensdag, vrijdag en zaterdagmorgen geopend. 

bottom of page